Общи условия

Следните “Срокове и условия” съставляват базата за вашата връзка с grigorovi.com. Моля, прочетете ги внимателно, тъй като те излагат съответните ни права и задължения. Достъпът до уеб-страницата се контролира стриктно и grigorovi.com си запазва правото периодично да заменя, променя, замества, както и да прекратява или премахва без известие всяка информация или услуга.

Всяка услуга, закупена от вас чрез настоящата уеб-страница зависи от това дали ще приемете настоящите “Срокове и условия”. Условията съставляват нерaзделна част от нашата уеб-страница и не могат да бъдат отделени от общите условия на договаряне. Когато посещавате, използвате или правите заявка от уеб-страницата, вие изрично приемате и се съгласявате да се обвържете чрез Условията и действащите закони и законови разпоредби.

В случай, че не сте съгласни да се задължите според Условията, не пристъпвайте към закупуване.

1. ПРОМЯНА НА СРОКОВЕТЕ И УСЛОВИЯТА

grigorovi.com имат правото да подобряват или променят информацията, елементите, данните, услугите и други материали в уеб-страницата, както и да прекратят уеб-страницата по всяко време без известяване.

grigorovi.com също имат правото да променят Условията по всяко време и подобна промяна ще влиза в сила незабавно при изпращане на променените Условия в уеб-страницата. Съответно, ако продължите да използвате или да имате достъп до тази уеб-страница ще считаме, че сте посочили вашето съгласие с променените Условия.

2. КАК ДА ЗАКУПИТЕ ПРОДУКТ

Изберете продукти от страницата и ги добавете в кошницата. Регистрирайте се (или без регистрация ). Въведете всички данни за контакт и ги проверете, за да се уверите, че всички данни са верни.

След успешно запитване за продуктите, grigorovi.com ще потвърди вашата покупка чрез изпращане на потвърждение чрез телефонно обаждане.

3. ВЪЗРАСТ И ОТГОВОРНОСТ

Вие гарантирате, че сте на възраст над 18 години и имате законно право да използвате сайта и да сключите законно обвързващ договор.

Вие гарантирате, че цялата ваша предоставена лична инормация по време на резервациите за настаняване е вярна и че приемате финансовата отговорност за всички сделки извършени с вашето име или по вашата сметка.

grigorovi.com не носи отговорност ако:

- поръчката е отказана от получателя

- на указания адрес няма никой, който да приеме пратката

- ако сте въвели грешни дата или данни за доставката

4. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПЛАЩАНИЯТА И ДОСТАВКА

Плащанията се извършват чрез банков  превод , наложен платеж или пощенски запис по еконт или други куриерски фирми

Доставката се извършва чрез собствен куриер или куриерски  фирми Еконт или DHL на съответната дата, за която е заявен букета. Цената на доставката за град Монтана е на стойност 5 лв а за региона след уточняване по телефона .

5. ЗАКОНОДАТЕЛСТВО И КОМПЕТЕНТНИ СЪДИЛИЩА

Прилагането и тълкуването на настоящите “Срокове и условия” ще се ръководят от действащото в момента законодателство на България. В случай на евентуално различие, евентуално произтичащо от тълкуването или изпълнението на настоящите срокове и условия, страните при изричен отказ от всички останали компетентни съдилища, които могат да бъдат използвани, ако има такива, ще се придържат към юрисдикцията и компетентността на съдилищата в България.

„Настоящата уеб-страница се управлява от ЕТ"Нани-В.Григорова", законно учредена българска фирма ЕИК 111047511.”

* grigorovi.com съблюдава високи етични стандарти и осигурява пълна конфиденциалност и защита на Вашата лична информация. Гарантираме Ви, че при никакви условия няма да предоставяме Ваши лични данни на трети страни. *